2020 HCIA-Transmission H31-311 Training Questions

  Edina  05-06-2020

H31-311 Huawei Certified ICT Associate-Transmission exam is qualified for HCIA-Transmission Certification. PassQuestion provides you with the best and latest HCIA-Transmission H31-311 Training Questions which can guarantee you 100% to pass HCIA-Transmission certification H31-311 exam. To choose PassQuestion you can feel at ease to prepare for your HCIA-Transmission H31-311 exam. 

HCIA-Transmission Certification Exam Summary - Huawei Certified ICT Associate-Transmission

HCIA-Transmission is intended for the development of professionals who possess basic knowledge and skills in transmission network technologies. . HCIA-Transmission certified engineers are able to perform basic configuration of transmission networks, equipment maintenance, and network management for telecom operators or enterprises.

The HCIA-Transmission exam covers Principles of Synchronous Digital Hierarchy (SDH), Wavelength-Division Multiplexing (WDM)Principles, and Optical Transmission Network (OTN) Principles´╝îMultiplex Section Protection (MSP) and Subnetwork ConnectionProtection (SNCP), MSTP Hardware, and service configuration of MSTP equipment, U2000 Introduction and its basic operations.

Huawei H31-311 HCIA-Transmission Exam Outline

1. SDH Principles
1.1 SDH Overview
1.2 SDH Frame Structure and Multiplexing Procedure
1.3 Overheads and Pointers
1.4 Logical Functional Modules
1.5 Application of SDH Trail Layers and Overheads
2. MSTP System Overview
2.1 Introduction
2.2 Cabinets, Subracks, Chassis
2.3 Boards
2.4 Common NE types, Device Functions and Features
3. MSTP Protection Schemes
3.1 Device-Level Protection
3.2 Network-Level Protection
4. Ethernet Principles
4.1 Ethernet Classification
4.2 Ethernet Principles
4.3 Ethernet Port Technologies
4.4 VLAN Basics and Layer 2 Switching
4.5 EoS Concatenation and Encapsulation Technologies
5. Ethernet Service Introduction
5.1 Ethernet Services
5.2 Basic Parameters of Ethernet Services
6. U2000 System Overview
6.1 U2000 System
6.2 U2000 Commissioning and Maintenance Operations
7. WDM Principles
7.1 WDM Overview
7.2 Transmission Media
7.3 Key Technologies
7.4 Technical Specifications
8. OTN Principles
8.1 OTN Interface Structures and Multiplexing Mapping Principles
8.2 Frame Structures and Overheads
8.3 Trail Layers and Maintenance Signals
8.4 Common Alarms and Performance Events and OTN Overheads Application

View PassQuestion HCIA-Transmission H31-311 Training Questions Online

1.When a fiber cut test is performed on a normal MSP ring, which of the following alarms is reported? (Multiple Choice)
A. TU-AIS
B. R-LOS
C. APSJNDI
D. BD STATUS
Answer: BC

2.When a bridge uses the IVL learning mode, the entry in the MAC address table is created according to the source MAC address and source port of the data frame. This entry is valid for all VLANs.
A. TRUE
B. FALSE
Answer: B

3.Compared with a dense wavelength division multiplexing (DWDM) system, a coarse wavelength division multiplexing (CWDM) system provides a certain number of wavelengths and a transmission distance within ( ) km, which greatly reduces system cost and has strong flexibility.
A. 50
B. 100
C. 200
D. 20
Answer: B

4.The SNCP switching speed can be improved if you classify the SNCP services that have the same source, sink, or route into groups.
A. TRUE
B. FALSE
Answer: A

5.The standard Ethernet frame length should not be less than 64 bytes.
Which of the following factors cause this limitation? (Multiple Choice)

A. Minimum transmission distance
B. Maximum transmission distance
C. Working mechanism of conflict detection
D. MAC address
Answer: BC

6.The device IP addresses of the gateway NE and non-gateway NEs must be set in the same network segment.
A. TRUE
B. FALSE
Answer: B

7.Which of the following are the service board types of MSTP devices? (Multiple Choice)
A. Interface board
B. Service processing board
C. Service processing board with interfaces
D. Auxiliary board
Answer: ABC

8.When the LCAS function is used, which of the following overhead bytes are used to transmit control information? (Multiple Choice)
A. M1
B. H4
C. K2
D. K4
Answer: BD

9.Which of the following are the electrical-layer overheads of OTN? (Multiple Choice)
A. OPUk
B. ODUk
C. OCh
D. OTUk
Answer: ABD

10.The working mode of a port determines the flow control mode of the port. 
When the working mode is 100 Mbit/s full duplex, which of the following flow control modes can be used?

A. Auto-negotiation flow control mode
B. Non-auto-negotiation flow control mode
C. Both of the above
D. None of the above
Answer: B

Leave And reply:

  TOP 50 Exam Questions
Exam