2019 New Oracle 1Z0-1009 questions and answers

  Edina  01-17-2019

To help you pass your 1Z0-1009 Oracle Global Human Resources Cloud 2018 Implementation Essentials exam, Passquestion provides you valid Oracle 1Z0-1009 questions and answers to practice, all questions are collected and verified by Oracle experts and we ensure you pass your 1Z0-1009 exam successfully if you practice well.

For many candidates who are just starting to prepare for the 1Z0-1009 exam, are they prepared for these exams to be adequate for the exam? In fact, many people do not have full confidence in their hearts. Moreover, after each exam, there will be some candidates who usually work very hard. The final test scores are very unsatisfactory, even the exam fails. So, what should we do for the 1Z0-1009 exam preparation?

Understand the 1Z0-1009 test information

An Oracle Global Human Resources Cloud 2018 Certified Implementation Specialist possess a strong foundation and expertise in selling and implementing Oracle HCM Cloud Service solutions. This certification exam covers topics such as: People Management, Profile Management, Workforce Structures, Checklists, Actions, Workflow, Approvals , and Notifications. Up-to-date training and field experience are recommended.

By understanding the details of the 1Z0-1009 exam and the subject matter of the exam, we can have a general control over the exam and better understand the context of the exam. This will make us more sensitive to key knowledge in the usual learning, and make the whole learning process more efficient.

How to Prepare for 1Z0-1009 exam? - Passquestion Oracle 1Z0-1009 questions and answers

Many people do not have enough time to study because they want to work or for other reasons, and some people do not have the economic budget for training. Therefore, self-study has become the best way to learn. So, how do we prepare ourselves for the 1Z0-1009 exam through self-study?

1. Choose high quality learning materials. The most direct way to learn and acquire knowledge is through learning materials. Therefore, the quality of the learning materials can directly affect our learning outcomes, which in turn affects our 1Z0-1009 test scores.

2. Do a good job in learning planning. Learning planning needs to be specific to what time period we are learning what kind of knowledge, at what stage of learning Passquestion Oracle 1Z0-1009 questions and answers, how long does it take us to understand and master the professional knowledge? and many more. Learning planning not only optimizes our learning process, but also guarantees the quality of our learning. Therefore, in order to ensure a more adequate preparation for the 1Z0-1009 exam, a scientific and efficient study plan is essential.

3. Use scientific learning methods. For example, to create a good learning environment, you can maintain enough concentration during the preparation for the 1Z0-1009 exam; learn to break down the puzzle, start with the details, and finally achieve deep understanding and mastery; Healthy food to maintain ample energy; according to Passquestion Oracle 1Z0-1009 questions and answers concentrated test questions to achieve focused learning and so on.

Need to pay attention to, even if it is self-study, we should arrange more Oracle 1Z0-1009 questions and answers exercises on the basis of comprehensive examination of the real questions, so that our knowledge can be expanded.

Practice the latest Oracle 1Z0-1009 real questions demo:

1.Identify three correct statements about Workforce Life Cycle. 
A. Line Managers can transfer their direct and indirect reports only. 
B. HR specialists can create and manage work relationships, employment terms, and assignments for the workers to whom they have security access. 
C. The Add Person tasks include creating a new person's first work relationship with the enterprise. 
D. HR specialists and line managers can create and manage work relationships, employment terms, and assignments for all the workers. 
E. Line managers can create and manage work relationships, employment terms, and assignments for all workers. 
Answer:ABC

2.You hired a female employee on January 1, 2015. This employee got married on June 12, 2015.You received a request from the employee on July 11, 2015 to change her last name from the date of her marriage. You changed the last name of the employee as requested on the same day.
What effective start date for this new employee is displayed by the system as of August 15, 2015?
A. June 12, 2015
B. August 15, 2015
C. July 11, 2015
D. January 1, 2015
Answer:A

3.Grade structures (grades, grade rates, and grade ladder) were configured for your customer and the required employee assignment data was migrated to the system.
However, there was a change in requirement and the customer decided to delete some grades because they were no longer used.
When you try to delete one such grade from the system, the system throws an error. 
Identify three possible reasons for the system error.
A. The grade has grade rates defined
B. A grade cannot be deleted and can only be end-dated
C. There are assignment records of one or more employees associated with this grade
D. The grade is linked to a grade ladder
E. A grade cannot be deleted and can only be made inactive by changing the status to “Inactive"
Answer:ACD

4.There has been a re-organization requiring all the employees of Department a to be moved to Department B.
Which option will enable this activity to be addressed in a single request?
A. Run the Send Pending LDAP Requests process
B. Run the Synchronize Person Records process
C. Run the Refresh Manager Hierarchy process
D. Run the Mass Update process
Answer:D

5.An organization uses the Previous Employment content type to capture relevant employment details of employees.
What do you do to make this content type available in other applications?
A. Specify a Subscriber Code for the content type
B. Make sure it is a free-form content type
C. Make sure it is a non-free- form content type
D. Do nothing. After the content type is created, it is available for use in all applications
Answer:A

6.As an implementation consultant, you are required to define a legal entity.
Which three options are correct about a legal entity?
A. A legal entity may act as a virtual organization
B. Legal entities are not responsible for payment of social insurance
C. A legal entity can own assets, record sales, pay taxes, and perform transactions
D. A legal entity can be identified as a legal employer in Human Capital Management
E. A legal entity must comply with regulations and local jurisdictions
Answer:CDE

7.Your customer wants to know how many employees are leaving the organization on their own. Identify the correct sequence of steps that you need to perform to meet this requirement.
A. Create a new action reason and associate it with the available action type. Use it during
B. Create a new action > Create a new reason and use it during termination
C. Create a new action type > Create a new action Create a new action reason and use it during
D. Create a new action > Associate it with an existing action type Create a new action reason and use it during termination
E. Create a new action type > Create a new action reason and use it during termination
Answer:E

8.Which option represents the basis on which approval routing policies can be defined?
A. Employee Supervisor Hierarchy, Position Hierarchy, Grades, Approval Groups, Organization Hierarch
B. Employee Supervisor Hierarchy, Position Hierarchy, Job Levels
C. Employee Supervisor Hierarchy, Position Hierarchy, Job Levels, Approval Groups, Organization Hierarchy
D. Employee Supervisor Hierarchy, Position Hierarchy, Job Levels, Approval Groups
Answer:D

9.You are required to set geography validation for country-specific address style. You have configured the application correctly, but users are still entering addresses in the wrong address format.
What can be done to change this?
A. Create a new geography validation
B. Effective End Date for geography validation is end of time
C. Educate users to use the country-specific address format only
D. Set the geography validation level to Error instead of No validation
Answer:D

10.While promoting an employee in the system, it is required that the HR Specialist is able to see the name of the next three jobs the employee can progress to in the list of values contained in the Job field.
Which setup meets this requirement?
A. Progression Job Information must be defined during job creation
B. Job Evaluation criteria must be set up during job creation
C. Descriptive Flexfields must be defined to hold Progression Job Information
D. Benchmark all the jobs in the system
E. Create an appropriate job set.
Answer:A

 

Leave And reply:

  TOP 50 Exam Questions
Exam